سولدوز صنعت آذربایجان

طراحی و ساخت انواع اتصالات فولادی سایز بالا

سولدوز صنعت آذربایجان

طراحی و ساخت انواع اتصالات فولادی سایز بالا

به سولدوز صنعت آذربایجان خوش آمدید...طراح و مجری انواع گنبد و گلدسته،سند پلاست ،شات پلاست،اپوکسی،انواع اتصالات سایز بزرگ

اسلایدر

سولدوز صنعت آذربایجان
طراح و مجری گنبد و گلدسته های آلومینیومی و استیل
طراحی و ساخت انواع اتصالات فلزی سایز بالا
انواع سازه های فلزی
خطوط آب ،نفت و گاز
سند پلاست و شات پلاست
اپوکسی
فریبرز چابک 09144487974
فرامرز چابک09141405495

کاشی کاری

انواع گنبد

مناره آلومینیومی

نصب مناره

گلدسته استیل

گلدسته طرح حرم مطهر امام رضا (ع)

آیینه کاری

صنایع فلزی

گنبد سازی

صنایع برودتی

ساخت اتصالات سایز بالا

مترجم سایت

1- الکترود E7018 : این الکترود پرمصرف ترین الکترود کم هیدروژن است . الکترود E7018 از نوع کم هیدروژن بوده، برای جوش کاری در همه حالتها با جریان متناوب یا جریان مستقیم قطب معکوس         ( الکترود مثبت ) مناسب است و 25 تا 40 درصد پودر آهن در روپوش دارد .

تمام ویژگیهای مطلوب الکترود کم هیدروژن از جمله تولید جوشهای سالم روی فولادهای « سخت جوش » پر گوگرد و پر کربن را دارد . کاربرد اصلی این الکترود برای جوشهای فولادهای کم آلیاژ با مقاومت زیاد (HSLA) با همان محدوده مقاومتی می باشد .

ویژگی الکترودهای E7018 جوش صاف ، قوس آرام، نفوذ کم ( به داخل فلز مبنا) پاشش خیلی کم و سرعت جوشکاری زیاد است. برای الکترود E7018 قوس کوتاه لازم است .

اگر قرار باشد فقط 2 نوع الکترود فولادی انتخاب شود شاید بتوان گفت یکی E6010 و دیگری E7018 است .

شدت جریان جوشکاری الکترودهای E7018 قدری بالاتر از شدت جریان جوشکاری الکترودهای E6010 با همان اندازه است .

الکترود E7018 دارای روپوش از جنس قلیایی است، میزان هیدروژن روپوش این الکترود باید کنترل شود لذا بایستی قبل از مصرف کاملاً خشک شود .خشک کردن در درجه حرارتی در حدود 300 تا 3500C برای مدت 2 ساعت توصیه می شود . الکترود قلیایی وقتی از خشک کن بزرگ کارگاه (Oven) برداشته شود، بایستی آنرا در گرمکن سیار که دارای دمای 100-1200C قرار دهند و گرم کن نیز به هنگام مصرف روشن باشد.

2- الکترود E6010 : این الکترود برای جوشکاری مستقیم قطب معکوس ( الکترود مثبت ) به کار برده می شود . این الکترودها برای جوشهای عمودی و سقفی و همچنین برای بعضی کاربردهای ورق های نازک فلزی در هر حالت مناسب ترین هستند این الکترود جوش با نفوذ عمیق می دهد .

الکترودهای E6010 تمایل به ایجاد بریدگی کناره جوش (Under Cut) دارند که در صورت وقوع این پدیده، بایستی شدت جریان جوشکاری یا آمپر کاهش داده شود .

بیشتر الکترودها E6010 امروزه برای فولاد نرم مصرف می شوند گرچه می توانند روی ورقهای گالوانیزه نیز جوش زیبا بدهند.

الکترود E6010 بدلیل قابلیت نرمی خوب فلز جوش و نفوذ عمیق برای خالجوش زنی موقت اتصالات جوش شونده، عالی است.

الکترود E6010 دارای روپوش سلولوزی است و نیاز به مقدار معینی رطوبت ( حدود 3%) در رپوش دارد تا نتایج رضایت بخش بدهد .این الکترود اگر زیاد خشک شود مواد آلی موجود در آن می سوزد، ولتاژ قوس پایین آمده و جوش نامرغوب می شود . نگهداری این الکترود در درجه حرارت محیط کافی است ولی بایستی از باران، آب، روغن و سایر آلودگی ها حفظ شود .

3- الکترود E6013 : این الکترود برای جوشکاری در تمام حالات با جریان متناوب یا جریان مستقیم اتصال مستقیم یا معکوس طراحی شده است . الکترودهای E6013 حداقل پاشیدگی را ایجاد کرده و کمترین بریدگی کناره را بوجود می‌آورند .

الکترود E6013 برای کارکردن با آمپر کمتر خیلی خوب هستند . هرچه آمپر کمتر باشد ورودی حرارت کمتر است و فلز مبنا پیچیدگی کمتری پیدا می کند. از اینرو الکترودهای E6013 برای جوشکاری فلزات نازک برازنده هستند.

در حقیقت الکترودهای E6013 در مواقعی که جوش فولاد کربنی با کیفیت بالا مورد نظر است و جوش با پرتونگاری بازرسی می گردد ، مورد استفاده قرار می گیرند .

الکترود E6013 دارای درپوش روتیلی است . پوشش این نوع الکترود نیز اگر قبل از مصرف در دمای 150-160oC به مدت یک ساعت خشک شود بهتر است ( اختیاری )

جدول زیر اشاره به موارد بالا دارد .

نوع الکترود

نوع روپوش

خشک کردن

گرم مصرف کردن (در هیتر)

E7018

قلیایی

لازم است(به مدت دو ساعت در دمای 300-3500C

لازم است(100-1200C)

E6013

روتیلی

بهتر است انجام شود (به مدت 1 ساعت در دمای 150-1600C)

لازم نیست

E6010

سلولوزی

لازم نیست

لازم نیست

 

توجه داشته باشید که گاهی اوقات الکترودها در بسته هایی به صورت Vacuum-Pack ارائه می شود.  دراین صورت دیگر نیازی به خشک کردن الکترودهای نیست و می توان آنها را بلافاصله پس از در آوردن از بسته مصرف کرد (در صورتی که 4 ساعت بیشتر از باز کردن بسته Vacuum-Pack نگذشته باشد. )

نظرات (۴)

با سلام خدمت شما .ممنون از توضیحات تون .فقط توضیح بدین برای جوش ورق المینیوم مثل کابیت(طبق توضیح شما الکترود7018 گرم کن نیاز داره و6019مناسبهتره ).جواب باشما.خال با الکترود ۶۰۱۳ زدم بد نبوده فقط پدت طولانی میشه ذوب میشه ورق
پاسخ:
با سلام  دوست عزیز برای آلومینیوم از الکترود آلومینیومی استفاده میشود تجربه ای که بنده خودم دارم جوشکاری سختی داره قطعه و الکترود باید پیش گرم بشه هر بار که جوشکاری قطع بشه سر الکترود و قطعه برس کاری باید بشه برای قطعات نازکتر جوش اسیتیلن (کاربیت)مناسبتره.در مورد ۶۰۱۳ مقداری آمپر دستگاه جوش رو کم کنید(مثلا برای الکترود ۲/۵از آمپر ۵۰ و برای الکترود ۳ از آمپر ۷۰ استفاده کنید) و کمی هم سرعت عمل داشته باشید تا قلق کار دستتون بیاد.
با سلام و وقت بخیر
یه سوال در مورد موتور جوش داشتم .اگر با موتوررجوش روغنی الکترود ۷۰۱۸ نمره ۴ استفاده کنیم اشکالی داره؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم . امپر مناسبش هم ۲۵۰ جواب میده.
پاسخ:
سلام
نخیر ایرادی نداره .ما قبلا با موتور جوش دیزلی کار میکردم بعدا که اینورتورها اومدن با اینها کار میکنیم.تو کارگاههای کوچیک من دیدم که با ترانسهای روغنی جوشکاری میکنن ۷۰۱۸.
سلام،هدف ما جوشکاری لوله های دیگر بخار(بویلر) هست و الکترود ۷۰۱۸ تهیه کردیم اما تجهیزات پیش گرم نداریم ممکنه به جای این الکترود از الکترود دیگه ای استفاده کرد که نیاز به پیش گرم نداشته باشه و از طرفی کیفیت جوش ۷۰۱۸ که بسیار عالی است را به ما بدهد،یا به جای پیش گرم کردن ترفند دیگه ای وجود ندارد؟!
- برای جوشکاری قطعه‌ای که چقرمگی و کیفیت متالورژیکی بالایی نیاز دارد، کدام الکترود را پیشنهاد می‌کنید: الکترود 6010، 6013 یا 7018؟ چرا؟ میشه راهنمایی کنید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
امتیاز دهید:
به این سایت

سولدوز صنعتکد امتیاز +1 در گوگل